Ungdomsklassifikationen

Ungdomsklassifikationen

Ungdomsklassifikationen har til formål at få spillere på samme niveau til at mødes i turneringer. Der gives point for opnåede placeringer – afhængig af deltagerantallet, og efter at have spillet sig til et antal point rykkes spillerne op i en højere række.

Du kan læse om fordeling af point, op – og nedrykningskriterier etc. i Reglement for Ungdomsklassifikationen.

Du kan læse om alt vedrørende individuelle turneringer i Turnerneringsreglementet.

Elite

Der gives ikke point i Eliterækken. Hvis du søger en elitespiller, kan du derfor ikke se resultater efter at have søgt på navn, men skal via Ungdoms Grand Prix listerne, hvor du skal finde spilleren i en kategori (single, double, mixed double). E-rækken (elite) er den højeste række, M-rækken (mester) den næsthøjeste, og de følges af A-D-rækkerne.

Ungdoms Grand Prix listerne, klik her

Spiller oplysninger

På Infosports hjemmeside kan finde den ungdomspiller du søger

Du kan efter søgningen klikke dig ind på fundne spillere og se, hvor de har opnået pointgivende resultater. Klik på antallet af point – også hvis det er „0“, idet der kan være resultater fra lavere rækker. Du kan også her vælge at søge på klub eller søge på en række eller en aldersgruppe mm.

Opdateringsinfo

Vær opmærksom på at klassifikationen automatisk bliver opdateret i hver uge natten til onsdag og natten til fredag. Derfor bliver point og andre ændringer først synlige på infosport efter disse opdateringer.

Hvis en spiller mangler point fra et stævne og opdateringen er gennemført i ugen efter afholdelsen, så kan det være fordi klubben, hvor turneringen blev afholdt ikke har registreret resultaterne endnu. Hvis dette er tilfældet skal turneringsledelsen for den pågældende turnering kontaktes direkte.