HEAD – Ny magtfaktor indenfor badmintonudstyr

headHEAD, der er officiel sponsor for Danmarks Badminton Forbund, gik ind i badminton i 2006. I sommeren 2007 lancerede HEAD den fulde kollektion med ketsjere og fjerbolde i verdensklasse, sko, tilbehør og tøj. Firmaet, der er kendt fra tennis og skisport, indgik samtidig med lanceringen en sponsoraftale med DBF. HEAD vil bredest muligt ud med noget af verdens bedste udstyr.

HEAD er allerede etableret som markedsledende inden for ski og tennis. Det er derfor en international ketsjergigant, der nu også vil levere noget af verdens bedste materiel til badmintonspillere. I den forbindelse valgte de DBF som platform:
– Danmark har en god tradition inden for badminton. Der har været mange store resultater gennem tiden, siger Bettina Løvstrøm, marketingschef for Primetime Nordic, den danske distributør af HEAD.

HEAD har noget af verdens bedste udstyr til badmintonspilleren. De unikke kompetencer, der er erhvervet gennem forskning, udvikling og produktion af ketsjere gennem 50 år kommer nu badmintonspillerne til gode. Udover ketsjere rummer badmintonlinien også sko, beklædning og fjerbolde.
– Vi vil nå alle. Vi har ketsjere til begynderen og elitespilleren, fortæller Bettina Løvstrøm, og fremhæver Metallix 10000 Tour-ketsjeren, som er lavet i et af verdens letteste materialer i forhold til dets styrke.
– Det er vores super ketsjer, fortsætter hun.
At nå bredest muligt ud er HEAD’s ambition, og man ønsker fortsat at bygge markedet op. I forbindelse med sponsoraftalen med DBF indgik HEAD også to individuelle aftaler med Mathias Boe og Carsten Mogensen. De kommer i selskab med en række af spillere, der sponsoreres af HEAD, hvoraf de to mest kendte er britiske Anthony Clark og Donna Kellogg. Udover de individuelle aftaler sponserer HEAD også den nykårede vinder af Badmintonligaen Greve Strand.