Gade imponeret over danske EM-præstationer

Peter gade var i dag tilskuer til EM-semifinalerne, og selvom han måtte melde afbud til turneringen, kan han alligevel glædes over de danske præstationer.

Peter Gade måtte melde afbud til EM på grund af problemer med lungebetændelse og et brækket ribben, og han måtte derfor nøjes med at være tilskuer til dagens semifinaler. Og han kunne lide, hvad han så.
– Jeg synes generelt, det er imponerende, at Danmark kan blive ved med at holde de andre europæiske lande bag sig, for de har udviklet sig rigtig meget, fortæller Peter Gade, der glædede sig over sine aftageres succes.
– Jan Ø. Jørgensen og Joachim Persson har lige pludselig stået i en situation, hvor det må forventes, at de kommer langt til et stort mesterskab, og det er et stort pres. Men de har klaret det flot og spillet nogle rigtig gode kampe.

Gade er i bedring
Peter Gade er naturligvis ærgerlig over ikke at kunne deltage i EM, men han glæder sig samtidig over fremgang i sin skadessituation.
– Jeg er i gang med et genoptræningsforløb, og det forløber planmæssigt. Jeg regner med at kunne træne helt normal fra næste uge.
– Det gælder om ikke at presse citronen, og det er også derfor, at jeg ikke spiller her ved EM, siger Peter Gade, der håber at kunne deltage i Thomas Cup i midten af maj.